Höga klackar



Jag har kommit in i en period där mellanting inte är tillräckligt. Jag pratar klackar. Högt ska det vara, riktigt högt! Dock har jag märkt att det har blivit lite svårt att få in det i min vardag då springa runt som en tok hör till vanligheter. Det fungerar ju inte att springa runt i 12-centimeters hela tiden. Då får jag ju riktigt ont i fötterna! Har ni några tips för att förebygga och motverka smärtan? Jag kommer inte ihåg var jag hittade bilden, men om det är någon som vet källan, säg till!


Sally Hansen

Om exakt 20 minuter ska jag springa hemifrån. Var väldigt nära att försova mig men kom upp i sista sekund! Tänkte tipsa er om lacket från Sally Hansen, som var över förväntan! Najs!


Tankar





Det blev ju inte tidig säng ikväll inte. Jag spyr lite på mig själv ibland för att jag är så dålig på att gå och lägga mig när jag verkligen behöver en hel natts sömn. Men jag har mycket i huvudet. Mest av allt tänker jag på flytten. Jag flyttar nämligen till Skanstull om ungefär 2 veckor. Det blir första gången jag bor utan mamsen och det är ju lite läskigt! Å andra sidan är det ju väldigt roligt också. Inreda och lära sig att ta ansvar, förena nytta med nöje! Nej, nu skrivker sängen efter mig, det är bara att lyda!

Natti!

Nu ska jag strax gå och lägga mig framför tvn. Idol och efter det Desperate Housewives! Imorgon börjar jag 6, så måste gå upp vid 4! Så, sov gott på er!


SKO



Den här skon kommer från Deichmann! Sjukt snygg tycker jag!

Dille på tights

Jag kände att jag behövde hotta upp min tights-garderob lite, det har ju mestadels blivit tights på senaste tiden, jeans är inte med i bilden på samma sätt längre!


Glitterlackiga från JC Vällingby!



Skinnlappade från JC Vällingby.


Riktigt lackiga från Bikbok.


Med dragkedjor från Bikbok.

NEW SHOES




Friis & Company Showroom

Jag berättade ju för er att jag var på Friis & Companys showroom och jobbade häromdagen. Första gången jag kom dit blev jag helt facshinerad över lokalen samt inredningen, blir ni lika hänförda?












HOT



Jeans kombinerat med jeans var förut något jag aldrig skulle ta på mig! Nu tycker jag det är skitsnyggt. Det är just det här som är charmen med mode, att det kan få oss att ändra uppfattning om saker och ting.

Utvärdering



För ungefär 1,5 år sedan blev jag med Miu Miu. Jag tyckte då att det var lite ruskigt att lägga en så stor summa pengar på en väska - men nu har jag ändrat uppfattning om den saken. För det första är det värt att investera i en dyr väska istället för många billiga, för det andra tröttnar jag lättare och fortare om det inte är kvalitet och för det tredje så blir den bara snyggare med åren.

Jag skulle aldrig komma på tanken att lägga en så stor summa pengar på en väska som inte var klassisk. På min önskelista står Chanel 2,55 och Chanel Jumbo, båda i svart, men en med silverkedja och en med guldkedja. Förut stod  en Mulberry Bayswater, men jag tror att Mulberry Alexa har tagit över den platsen nu! Den är klassisk men lite roligare och intressantare för ögat än gamla Bays.

Vad anser ni gällande märkesväskor?

SMYCKA DIG



Jag har aldrig varit en accessoar-typ, men nu kan inte det sägas om mig längre. Jag använder accessoarer varenda dag, hellst i massor. Kul tycker jag då mina kläder och utstyrslar får mer liv på det viset. Dessutom känner man sig ju ganska tuff i ett par stora örhängen eller ett maffigt halsband.

Smycken på bilden hittar ni hos Friis&Company, H&M, OASIS och Topshop!

Kavajsak



Rosa, vit och beige har ju definitivt varit sommarens färger på kavajen. Vad blir höstens färg? Lila kanske? Den här lila kavajsaken kommer från Monki.

LÄNGTAN



Otroligt vackert fotografi. Källan är dock okänd. Men visst är det lätt att drömma sig bort?

Älskar't



Något jag gått och blivit väldigt förtjust i är stora smycken, då särskilt halsband och örhängen. Ett ultimat exempel kan ni se ovan, från Lanvin! För några dagar sedan lyckades jag få med mig två praktexemplar hem från Friis. Visar sen! Later!

Bild: Style.com


NYA PJUCK

De här snyggingarna kommer från H&M och var en av de många ting som fick följa med mig hem nu senast när lönen kom. Efter ett halvår utan (nästan) shopping var shoppinghungern som en smärre huvudvärk!




Nytt i garderoben

Hola!

Vilken fartfylld helg det har varit, och veckan började inte sämre. Torsdag, fredag och lördag blev det pangfest och mycket mycket shottar för att fira in pengarna på kontot - som fick lida för det kalaset. Den här veckan är det plugg som står på schemat, modevetenskap är både svårt och roligt. Ikväll ska jag försöka ta det lugnt, jag tror jag behöver en lugn start på den här veckan som kommer att bli otroligt stressig! Deadlines, deadlines och inlämning!

Titta så fina skor som fick flytta hem till mig för ett tag sedan, stört sköna är de också!




Fashion District & JC Vällingby



Idag och imorgon har jag en liten tävling här i bloggen! Den gäller ju främst dem som bor i närområdet runt Vällingby men alla är välkomna att tävla. Priset är ett presentkort på smycken, men det gäller endast på JC i Vällingby. Skriv en kommentar med namn, mailadress och telefonnummer och du är med i tävlingen!

090924




Good Morning Sunshines!



Vi börjar dagen med några snygga skor som går att beställa från H&Ms hemsida. Jag blev väldigt kär i Hope-lookalikesen men är osäker på om de uppfyller mina krav i verkligheten!

Bilder: H&M.se


090923

Nu ska jag sussa, har pluggat hela kvällen. Imorgon väntar jobb på Friis & Companys showroom på modecentret i Nacka. Jag tror vi har fått in delar av nästa kollektion så jag ska fota gärnet :) Hörs imorgon, sov sött!






ACNE F/W -09



Jäkla bra kollektion, eller vad säger ni?

090919







Nu är jag äntligen hemma efter hårt jobb och lunchrush! Nu blir det plugg och jobb, men först tänkte jag berätta om min lördag:

I lördags kväll stod fest hos blivande sambo på planeringen. Innan det bar av dit smög jag och Sofia upp på söders höjder för att njuta av den vackra utsikten och dricka rosé i mängder. Det gäller att ta vara på de här sista veckorna när det fortfarande går att sitta ute på kvällarna utan att man ska behöva frysa.

På mig hade jag: Djupringat linne och en plajettbehå (som inte syns så väl, men den är hur fin som hellst) från JC Vällingby, över det tröja från Gina Tricot, över det väst och örhängen från Lindex och skor från H&M. Ringarna kommer från H&M, bolagret, JC Vällingby, H&M och Friis & Company. Läppstift i färgen Blush från MUS och nagellack i färgen "Don't know... Beats me" från OPI.

Uppe med tuppen (eller fladdermusen)?


Vi börjar dagen med en glad bild på mig från den blonda tiden. Fotografen är Citty!

Gogmorgon! Jag vaknade bara för en liten stund sedan, runt 04.00. Det är ju lite sjukt att gå upp vid den här tiden, men nya jobbet kräver det och då är det bara att acceptera! Kände inte att jag fick någon sömn överhuvudtaget inatt, även fast jag sovit en del. Nu är jag sådär väldigt morgontrött och lite småcranky, men snart kommer min pigghet ifatt mig! 

Nej! Nu ska jag äta frukost! Ciao!


PUBLICERAD

Jag tror det var i förrgår nya numret av tidningen jag skriver i kom ut. Två finfina inslag från min sida. Lite streetstyle och fyra skotips! :)


090922



Idag körde jag a la Chanel i den transparent lilla svarta och pärlhalsband. Klänning och skinnjacka från H&M, Skor från Zara och väska från Gina Tricot. Pärlhalsband köpta second hand och på glitter.

Sally Hansen gav oss jobb!



Idag hade vi fullt upp på Pretto-kontoret med att packa upp nagellack och nagelvårdsprodukter från märket Sally Hansen som vi precis fått in. Nagellacken finns i många många färger och jag fick med mig tre hem för att prova! Nu ska jag ut och promenera med bästisen Sabina. :) Med mig och Maria på bilden kan ni se Matilda, som är vår vånsterhand under de två kommande veckorna!

IN RED











Anna Della Russo gör det. Och hon gör det bra!

090917



För några dagar sedan pluggade jag lite modevetenskap, strosade runt stan och hade filmkväll men blivande sambo, iklädd det här. På mig hade jag: Skor från Hope, tröja och ärmlös kofta från Gina Tricot och örhängena kommer från H&M.

Idag ser jag inte likadan ut, men nu ska jag iväg till Pretto! Vi hörs senare!

CC





Jag och Camilla tidigare idag när vi firade hennes blivande körkort med en tårtbit!

Triss



Jag fick med mig triss i armband hem härom dagen! Jag hittade dem på JC Vällingby!

PS. Sitter och pluggar gärnet (modevetenskap). Det är inte så lätt som det låter, tro mig! Men dock väldigt intressant! DS.

090916





För drygt en vecka sedan var jag blond, nu är det andra bullar. En dagens bestående av: Randig tröja från Gina Tricot, väst fån Lindex, skor från H&M och halsband från JC. På naglar nas har jag OPIs "We'll always have Paris".


I helgen

I lördags passade jag, Camilla (bästisen med samma namn som mig själv) och Anna på att njuta av det fina vädret över en fika.



Camilla i sin fina, nya pälsväst från Vila.




RARINGAR



De här raringarna från Zara raggade upp mig rätt hårt härom veckan. Jag kunde bara inte säga nej, så de fick följa med hem! Perfekt komplement i min höst/vinter- sko-garderob. Dem kommer att få följa med på många nattliga och festliga äventyr!

BLING ME BIG TIME



Dessa örhängen hittade jag på Gina Tricot härom dagen, stora smycken är min nya passion. BLING ME BIG TIME!

HOPES



Skulle det inte vara perfekt?

090921





Trevlig dag det här! Startade på jobbet 07.00 imorse och direkt efter det bar det av till skolan för möte och sedan lite modevetenskap. Strosade lite i staden och försökte hitta ett skrivblock som inte gör mig galen (jag är en riktig liten nörd när det gäller att hitta rätt skrivblock). Just nu ligger mina anteckningar lite överallt och det klarar inte mitt pedantiska jag av!

När jag väl hittat skrivblocket med stort S åkte jag vidare till Vällingby där jag satte mig och pluggade i några timmar tills det var dags för middag med två vänner på samma ställe. Lite senare kom Camilla förbi och berättade den glada nyheten att hon är några dagar ifrån att få körkort, vilket var jättekul! Nu har jag precis avklarat dagens samtal och ska nu återigen studera några timmar, men innan, några inlägg!

RSS 2.0